7 nieuwe kavels in verkoop

De verkoop van zeven nieuwe vrije kavels is donderdag 10 november gestart. De ligging van de kavels is in de buurt 'Bij de Hoge Dennen' (kavelnummers HD09 – HD15), tussen oude bomen en stuifduinen aan de Graaf Lodewijklaan. De kavels variëren tussen de 820m2 en 1.056m2. De kavelprijzen beginnen bij €615.000 VON. Inschrijven kan tot maandag 12 december 2016 om 12.00 uur.

 

Eigen ontwerp

U kunt met veel vrijheid zelf een woning laten ontwerpen en bouwen in Kerckebosch. Het karakter van de buurt 'Bij de Hoge Dennen' wordt bepaald door villa's in een eigentijdse architectuur. De stijl kenmerkt zich door hoge kappen, erkers en uitbouwen.

 

Locatie

Op de locatie van de 7 vrije kavels staat nu nog de Damiaanschool. De school verhuist samen met de Montessorischool volgens planning eind 2016 naar de nieuwe Brede School verderop in de Graaf Lodewijklaan. Hierna wordt de school gesloopt en de kavels bouwrijp gemaakt. Naar verwachting kan er vanaf medio 2017 gestart worden met de bouw op de vrije kavels.

 


 

 

Verkoopprocedure

 1. START VERKOOP
  Donderdag 10 november start de verkoop van zeven nieuwe vrije kavels 'Bij de Hoge Dennen' (HD09 – HD15) in Kerckebosch Zeist. Alle verkoopinformatie vindt u op deze website of in het Informatiecentrum Kerckebosch op Graaf Lodewijklaan 15 in Zeist.

  Het is mogelijk een informatiepakket op te halen en vragen te stellen in het Informatiecentrum tijdens reguliere openingstijden op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur. Of op afspraak op maandag t/m donderdag. Voor de verkoop zijn er extra openingstijden op donderdagavond 10 november, dinsdagavond 15 november en donderdagavond 17 november. Een afspraak maken kan via info@kerckeboschzeist.nl of 030-6940229.

 2. INSCHRIJVING
  U kunt zich t/m maandag 12 december 2016 om 12.00 uur inschrijven op één of meerdere kavels door een bod uit te brengen via het inschrijfformulier. De minimale bieding bedraagt de vermelde kavelprijs.
  U levert het inschrijfformulier in bij de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch per mail via info@kerckeboschzeist.nl, per post via WOM Kerckebosch, Graaf Lodewijklaan 15, 3708 DM Zeist. Of geef het formulier af bij het Informatiecentrum Kerckebosch op bovengenoemd adres aan de balie of in de brievenbus bij de voordeur.
  U ontvangt in alle gevallen per mail een bevestiging van uw inschrijving. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, dan is uw formulier niet bij ons aangekomen.
  De inschrijving is open voor alle belangstellenden.

 3. TOEWIJZING
  De toewijzing van de kavels is op basis van de hoogste bieding en op volgorde van voorkeur. Bij gelijke biedingen volgt loting door de projectnotaris Woortmann in Zeist. U kunt meerdere voorkeuren aangeven, maar u krijgt maximaal één kavel toegewezen. Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk donderdag 15 december 2016 per mail de uitslag.

 4. KOOPOVEREENKOMST
  Wanneer u een kavel toegewezen heeft gekregen nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak voor het ondertekenen van de koopovereenkomst.

 

Verkoopinformatie

 

 Koopovereenkomst & bijlagen

 

Overige informatie

 

Vragen

Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met Elise Vonk van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch via 030-6940229 of info@kerckeboschzeist.nl.