Zes nieuwe vrije kavels in verkoop

24.03.2016

Vanaf donderdag 24 maart zijn er weer zes nieuwe vrije kavels in verkoop in Kerckebosch Zeist. Het gaat om vijf kavels uit de buurt 'Bij de Hoge Dennen' (kavelnummers HD01 en HD16-HD19) aan de Graaf Lodewijklaan en één kavel in de buurt 'Op de Hei' (kavelnummer OH14). De totaal 6 kavels variëren tussen de 630m2 en 1.084m2. De kavelprijzen beginnen bij €535.000 VON. Inschrijven kan tot donderdag 28 april 2016 om 12.00 uur.

 

Interesse om uw droomhuis in Kerckebosch te bouwen? Bekijk hier alle verkoopinformatie

 
Iedere buurt een eigen karakter
De buurt 'Bij de Hoge Dennen' kenmerkt zich door villa's in een eigentijdse architectuur. Met hoge kappen, erkers en uitbouwen. De vrije kavels 'Op de Hei zijn voor droomhuizen in moderne architectuur. Stijlkenmerken zijn platte daken, rechte belijning, strakke bouwmassa en gebruik van glas en transparante materialen. Zelfbouwers kunnen met veel vrijheid zelf een woning laten ontwerpen en bouwen in Kerckebosch.

 

Groeiende vraag naar kavels Kerckebosch
De vraag naar kavels in Kerckebosch is nog steeds onverminderd groot. Daarom besloot de Wijkontwikkelingsmaatschappij extra vrije kavels te ontwikkelen in de buurt 'Bij de Hoge Dennen'. Deze ca. 16 kavels komen in fases in verkoop. De eerste vier zijn nu in verkoop. Inmiddels zijn er al 11 zelfbouwers verhuisd naar Kerckebosch. 17 droomvilla's zijn in aanbouw en nog eens 11 zelfbouwers zijn in de ontwerp- of vergunningenfase.

 

Terug naar het overzicht