Het plan

Kerckebosch Zeist

Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen, en grenst aan het Utrechts Landschap. Kerckebosch vernieuwt: de bestaande 706 huurappartementen uit de jaren '50 verdwijnen om ruimte te bieden aan 1000 nieuwe eengezinswoningen en appartementen in verschillende prijsklassen en typen. Ook is er ruimte voor prachtig gelegen vrije kavels. Kerckebosch betekent kindvriendelijke, verkeersveilige buurten die perfect passen in het bijzondere landschap. Meer informatie over de wijkvernieuwing vindt u op www.kerckeboschzeist.nl

 

Centrale ligging

Zeist ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. En vanzelfsprekend beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit Kerckebosch is het centrum van Zeist net 10 minuten fietsen. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging.

 

Drie kavelbuurten

Zelfbouwers kunnen met veel vrijheid en ruimte voor een eigen signatuur zelf een woning laten ontwerpen en bouwen in Kerckebosch. Het plan omvat ten minste 45 vrije kavels. De bouwkavels zijn verdeeld over drie woongebieden (buurten) en variëren qua grootte van ca. 570 tot 1300 m2. Elke buurt is uniek door een eigen karakter en woonsfeer.

  • Bij de Hoge Dennen (uitverkocht)
  • Op de Hei (uitverkocht)
  • De Bosrand (uitverkocht)

 

Klik op de gearceerde gebieden (buurten) voor meer informatie

 

<widget><id>1</id><onload>onLoadGooglemap</onload></widget>

 

De huidige flats aan de Prinses Irenelaan en Prinses Margrietlaan worden gefaseerd gesloopt. Bekijk de ontwikkeling van bouw & sloop in de interactieve plankaart van Kerckebosch.