Nog één vrije kavel te koop

Er is één vrije kavel opnieuw beschikbaar gekomen in Kerckebosch Zeist. Het gaat om kavel HD14 van 1.018m2. De ligging van de kavel is in de buurt 'Bij de Hoge Dennen' tussen oude bomen en stuifduinen aan de Kerckeboschlaan. De kavelprijs begint bij €735.000 VON. Inschrijven kan tot maandag 23 april 2018 om 12.00 uur.

 

Eigen ontwerp

U kunt met veel vrijheid zelf een woning laten ontwerpen en bouwen in Kerckebosch. Het karakter van de buurt 'Bij de Hoge Dennen' wordt bepaald door villa's in een eigentijdse architectuur. De stijl kenmerkt zich door hoge kappen, erkers en uitbouwen en een moderne uitstraling.

 

Locatie en planning
De ligging van de kavel is aan de Kerckeboschlaan. De kavel is ter plekke herkenbaar door de geplaatste erfafscheiding en het kavelnummer. De kavel is bouwrijp. Dit betekent dat er direct gestart kan worden met de bouw, zodra het ontwerp voor de woning gereed is en de nodige vergunningen verleend zijn.

 

Download de informatiebrochure

 Verkoopprocedure

 1. START VERKOOP
  Donderdag 29 maart 2018 start de verkoop van kavel HD14 in de buurt 'Bij de Hoge Dennen' in Kerckebosch Zeist. Alle verkoopinformatie vindt u op deze website of in het Informatiecentrum Kerckebosch op Graaf Lodewijklaan 15 in Zeist. U kunt hier langskomen binnen de openingstijden of maak een afspraak.

 2. INSCHRIJVING
  U kunt zich tot maandag 23 april 2018 om 12.00 uur inschrijven op kavel HD14 door een bod uit te brengen via het inschrijfformulier. De minimale bieding bedraagt de vermelde kavelprijs.
  U levert het inschrijfformulier in bij de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch per mail via info@kerckeboschzeist.nl, per post via WOM Kerckebosch, Graaf Lodewijklaan 15, 3708 DM Zeist. Of geef het formulier af bij het Informatiecentrum Kerckebosch op bovengenoemd adres aan de balie of in de brievenbus bij de voordeur.
  U ontvangt in alle gevallen per mail een bevestiging van uw inschrijving. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, dan is uw formulier niet bij ons aangekomen.
  De inschrijving is open voor alle belangstellenden.

 3. TOEWIJZING
  De toewijzing van de kavel is op basis van de hoogste bieding. Bij gelijke biedingen volgt loting door de projectnotaris Woortmann in Zeist. Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk donderdag 26 april 2018 per mail de uitslag.

 4. KOOPOVEREENKOMST
  Wanneer u de kavel toegewezen heeft gekregen nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak voor het ondertekenen van de koopovereenkomst.

 

Verkoopinformatie

 
Koopovereenkomst & bijlagen

 

Overige informatie zelf bouwen in Kerckebosch

Vragen

Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met Elise Vonk van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch via 030-6940229 of info@kerckeboschzeist.nl.