Bij de Hoge Dennen

De vrije kavels in buurt 'Bij de Hoge Dennen' in Kerckebosch Zeist zijn gewild. Maandag 30 oktober 2017 sloot de inschrijving voor de laatste 6 vrije kavels in 'Bij de Hoge Dennen'. Alle kavels konden direct worden toegewezen. De koopovereenkomsten zijn getekend en het ontwerpen kan beginnen. Zodra het ontwerp voor de woning gereed is en de nodige vergunning verleend zijn kan er direct gestart worden met de bouw. In de buurt 'Bij de Hoge Dennen' wonen de nieuwe bewoners straks prachtig in een groene omgeving tussen het bos en de hei.

 

Bijzonder wonen in 'Bij de Hoge Dennen'

Het karakter van de buurt 'Bij de Hoge Dennen' wordt bepaald door villa's in een eigentijdse architectuur. En dat schept ruimte voor uw eigen signatuur. De kavels hebben ieder hun eigen uitstraling en afmeting. Deze uitstraling wordt gevormd door de aanwezige oude bomen en stuifduinen (begroeide zandheuvels). Erkers en uitbouwen creëren lichtinval en halen buiten naar binnen.

 

Locatie & planning
De ligging van de kavels is aan de Graaf Lodewijklaan en de Kerckeboschlaan, in het gebied naast de Stuifheuvel. De kavels zijn ter plekke herkenbaar door de geplaatste erfafscheidingen en kavelnummering. De kavels zijn bouwrijp. Dit betekent dat er direct gestart kan worden met de bouw, zodra het ontwerp voor de woning gereed is en de nodige vergunning verleend zijn.

 

In Bij de Hoge Dennen vindt u wat u zoekt. Rust, ruimte en natuur. Elke dag weer.